Italian Grape Ale tylko że Polish i do tego z brzeczką do stouta.
Naturalnie fermentowane dzikimi drożdżami ze skórek winogron z mojej winniczki.
Piwo będzie nasycone CO2 naturalnie w trakcie refermentacji.
W tej części pokazuje też w jaki sposób szybko nagazować "próbkę" nowego piwa.
#co2 #piwo #grapeale
https://youtu.be/gUv-HN4Kquo
Poprzednia część o ciemnym GRAPE ALE:
https://youtu.be/mQ4bAyomSiY
Poprzednie GRAPE ALE:
https://youtu.be/eV_l6FMbo-4
https://youtu.be/N2-8jzK02M0
https://youtu.be/hMow7CUSmA0
https://youtu.be/HaxC6qNoe7o
Brewkity z których korzystam:
https://browin.pl/sklep/piwowarstwo/brewkity-coopers
Oxy, kapsle i inne pierdoły piwowarskie:
https://browin.pl/sklep/piwowarstwo
Możesz postawić mi wirtualną kawę jeśli podobał Ci się ten materiał:
https://buycoffee.to/dompachnacyzywica
Albo zostać fulltime Patronem:
https://patronite.pl/RobertDPZ
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz