niedziela, 26 maja 2024

#burbon ZACIER z KUKURYDZY na ENZYMACH i kwasie mlekowym cz.2

Drożdże pracujące od 14 stopni? Działają i lubię to! A zapaszki da się zniwelować...jeśli ktoś nie lubi :) #bourbon #zacier
Część pierwsza: https://youtu.be/XCl9rUxpIOI Drożdże z których korzystałem w materiale: https://browin.pl/sklep/produkt/403403/drozdze-turbo-cold-120-g Pochłaniacz zapachu fermentacyjnego z rurką Maxi i węglem: https://browin.pl/sklep/produkt/405653/pochlaniacz-zapachu-fermentacyjnego-z-rurka-maxi-i-weglem Możesz postawić mi wirtualną kawę jeśli podobał Ci się ten materiał: https://buycoffee.to/dompachnacyzywica Albo zostać fulltime Patronem: https://patronite.pl/RobertDPZ

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz